• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Rectorul Universității Danubius, premiat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați


Rectorul Universității Danubius, premiat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați
Sub egida sloganului ”Împreună pentru afacerea ta”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați a organizat gala anuală ”Topul firmelor gălățene 2017”.

Deși această ediție are loc într-o perioadă marcată de anumite schimbări legislative în domeniul fiscal, când toți întreprinzătorii sunt nevoiți să depună eforturi susținute pentru a se menține în afaceri , în condiții de cele mai multe ori extrem de dificile, clasamentul final promovează nu numai companiile performante financiar cât și calitatea, productivitatea, etica în afaceri și performanța managerială a celor care au depus, de-a lungul întregului an 2016, multă muncă și dăruire”, a menționat Ion Mocanu, Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Galați și Vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României.

Onorat de distincția ”Meritul educațional pentru dezvoltarea învățământului universitar de înaltă ținută”, Rectorul Universității ”Danubius”, Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ, a transmis prin Dr. Ing. Alina Beatrice RĂILEANU – Director al Danubius Internațional Business School, mesajul său de mulțumire nu doar pentru această distincție ci pentru o colaborare extraordinară de peste 25 de ani dintre Universitatea antreprenorială ”Danubius” , Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați și, prin intermediul acesteia, cu întreg mediul de afaceri gălățean.

Acest eveniment a oferit plăcutul prilej al unor ”aduceri – aminte” cu privire la clipele de început ale acestei colaborari,  Ion Mocanu împărtășind publicului prezent admirația pe care o are pentru curajul și tenacitatea Fondatorului Universității ”Danubius”, Prof. univ. dr. Benone PUȘCĂ, considerând construcția acestei universități o poveste de mare succes.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri