• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Examenul scris pentru ocuparea funcțiilor vacante de director de școală are loc pe 17 iulie


Examenul scris pentru ocuparea funcțiilor vacante de director de școală are loc pe 17 iulie
Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct de unități de învățământ se va desfășura pe 17 iulie.

Accesul candidaților în săli se va face între orele 8,00 și 8,30 iar proba va începe de la ora 9,00 și va dura maximum 90 de minute. Testul grilă va conține itemi prin care se evaluează în proporție de 50% cunoștințele privind legislația specifică domeniului învățământ preuniversitar și în proporție de 50% cunoștințe privind managementul educațional.

 

Candidaților, responsabililor de sală și profesorilor asistenți li se interzice accesul în sală cu genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, notițe sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanță. Candidații care nu sunt prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs. Între 19 și 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae și interviul.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri