• EUR 4.6551 RON
  • USD 3.9650 RON
  • POUND 5.2461 RON
Bucuresti
o

Prima platforma online de plata pentru podul de la Fetesti-Cernavoda


Prima platforma online de plata pentru podul de la Fetesti-Cernavoda
Uniunea Na?ionala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a lansat prima platforma de plata online a tarifului de trecere pentru podul de la Fetesti-Cernavoda.

Pentru achitarea online a tarifului, persoanele vor trebui sa se inregistreze pe platforma http://www.taxa-pod-fetesti.ro, sa adauge o comanda si sa completeze datele pentru peajul dorit.

 

Plata se poate efectua atat prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cat si prin banca, cu ordin de plata, se precizeaza in comunicat.

 

De asemenea, dupa confirmarea platii se va emite peajul si persoanele vor primi pe e-mail si SMS factura si datele peajului emis, comenzile emise, cat si facturile vor putea fi accesate oricand in cadrul contului de pe platforma, se mai arata in comunicat.

 

"Prin lansarea platformei http://www.taxa-pod-fetesti.ro inchidem cercul de servicii online destinate achitarii taxelor de drum in Romania. Prin platforma http://www.e-rovinieta.ro oferim un sistem de gestiune integrat pentru posesorii de autovehicule care achizitioneaza rovinieta online, iar acum, prin http://www.taxa-pod-fetesti.ro, le oferim soferilor o modalitate simpla si utila de plata pentru una sau mai multe treceri la podul de la Fetesti - Cernavoda si de gestionare eficienta a trecerilor achizitionate", a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

 

Tarifele de trecere aplicate pe platforma http://www.taxa-pod-fetesti.ro sunt cele aprobate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere inregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri