• EUR 4.6400 RON
  • USD 3.9322 RON
  • POUND 5.2076 RON
Bucuresti
o

11 statii de metrou vor fi inchise alternativ pentru modernizari


11 statii de metrou vor fi inchise alternativ pentru modernizari
Metrorex a anuntat ca un numar de 11 statii de metrou, care au un singur acces, vor fi inchise alternativ, timp de sapte zile calendaristice, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare in perioada iulie-septembrie.

"Lucrarile de modernizare a aparatelor de taxare la statiile de metrou cu un singur acces se vor desfasura succesiv, in perioade diferite de timp: Pipera: 15 iulie - 21 iulie 2017; Constantin Brancoveanu: 22 iulie - 28 iulie; Aurel Vlaicu: 29 iulie - 4 august 2017; Piata Victoriei 2: 5 august - 11 august; Basarab 1: 12 august - 18 august; Tineretului: 19 august - 25 august; Dimitrie Leonida: 26 august - 1 septembrie; Aparatorii Patriei: 2 septembrie - 8 septembrie; Costin Georgian: 9 septembrie - 15 septembrie; Berceni: 16 septembrie - 22 septembrie; Pantelimon: 23 septembrie — 29 septembrie", se precizeaza intr-un comunicat.

 

Metrorex a informat si autoritatile locale si RATB referitor la perioadele in care lucrarile vor fi executate in statiile cu un singur acces, compania solicitand sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului comun de suprafata. "Pentru ca disconfortul resimtit de calatori sa fie minim, graficul lucrarilor la statiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit in functie de perioadele cu trafic scazut, ca urmare a vacantelor scolare si a concediilor", se mai arata in comunicat.

 

Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou va fi de 7 zile calendaristice consecutive. "Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu inceperea lucrarilor intr-o zi de vineri, dupa terminarea programului normal de lucru al Metrorex si dupa ce ultimii calatori vor parasi statia de metrou. Lucrarile de modernizare a statiilor de metrou se desfasoara atat ziua, cat si noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru", se mai arata in comunicat.

 

Foto: Facebook.com


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri