• EUR 4.6327 RON
  • USD 3.9431 RON
  • POUND 5.2626 RON
Bucuresti
o

Schimbare importantă în retailul din România. eMAG deschide la Timișoara cel mai mare showroom din provincie


Schimbare importantă în retailul din România. eMAG deschide la Timișoara cel mai mare showroom din provincie
eMAG deschide joi cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătrați, la Timișoara. În acest mod, compania continuă strategia de extindere în offline la nivel național.

Timișoara devine, astfel, al doilea oraș, după București, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017. De la începutul anului, eMAG a mai deschis câte un showroom în București și în Sibiu.

 

Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piața bunurilor de larg consum, ne dorim să venim și mai aproape de clienții noștri din vestul țării, într-una din cele mai populate zone ale Timișoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orașului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătrați. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

 

 

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală și în Timișoara și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri