• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Oportunități de business.YouDeal se transformă în cel mai mare marketplace de oferte și experiențe


Oportunități de business.YouDeal se transformă în cel mai mare marketplace de oferte și experiențe
După ce a ajutat clujenii să economisească peste 6 milioane de lei în ultimii 6 ani, YouDeal se reinventează - de la site de reduceri colective, la cea mai mare platformă de oferte și experiențe. Transformarea face ca noul YouDeal să aducă mult mai multe experiențe pentru clujeni, dar și noi oportunități de business pentru afacerile locale.

Începând din această lună, platforma YouDeal nu va mai fi doar un site de vouchere de reduceri temporare.

Cu un site îmbunătățit și o nouă viziune, YouDeal își consolidează poziția de partener pe termen lung al afacerilor locale din Cluj și ca sursă de încredere pentru clujenii care vor să descopere orașul prin experiențe locale autentice.

În prezent, pe site-ul YouDeal.ro există peste 50 de servicii și experiențe în Cluj: servicii de sănătate, tratamente de înfrumusețare și SPA, abonamente de fitness și sport, servicii auto, experiențe inedite (rafting, zbor cu parapanta, offroad karting) și multe altele.

Când am intrat pe piață, am adoptat un model de business binecunoscut din piața americană, pe care l-am adaptat Clujului și obiceiurilor de consum locale. Astăzi vrem să le stârnim curiozitatea clujenilor și să le dăm ocazia să-și vadă orașul cu alți ochi, prin intermediul afacerilor locale care le pregătesc tot felul de experiențe”, spune Vlad Nistor, FondatorYouDeal.

Sub noul slogan, Descoperă, experimentează, bucură-te! YouDeal oferă clujenilor idei de activități și îi încurajează să încerce lucruri noi și să se bucure de #MaiMultCluj.

Un partener al afacerilor locale

Peste 200 de afaceri din Cluj și-au promovat până acum serviciile către comunitatea YouDeal. Din 2011 și până astăzi, mai mult de 25.000 de clienți din Cluj au accesat servicii la prețuri promoționale de la businessuri locale, iar 40% dintre aceștia au revenit pentru aceleași experiențe decalitate.

Dacă până acum, parteneriatele se desfășurau doar pentru 30 de zile, de astăzi YouDeal devine un partener pe termen lung al afacerilor locale, pe care le ajută să crească lună de lună. “Comunitatea a crescut într-un ritm alert pentru că membrii au găsit ceea ce căutau. Ne cunoaștem bine utilizatorii, iar ofertele chiar sunt bazate pe interesele lor”, completează Vlad.

 

 

 

 

Pentru că orașul Cluj a avut încredere în YouDeal, site-ul a crescut în medie cu 30% în fiecare an.

În total, clujenii au economisit peste 6 milioane de lei cu ajutorul ofertelor. YouDeal este mereu în căutare de noi parteneri care pot oferi clujenilor experiențe memorabile și rămâne deschisă la propuneri din partea comunității de antreprenori din Cluj.

Noul algoritm inteligent ajută atât userii, cât și afacerile

Pe site, un algoritm inteligent calculează cât de interesantă este o ofertă pentru un utilizator și face recomandări personalizate pentru fiecare. Astfel, platforma online funcționează ca un marketplace inteligent, dedicat exclusiv ofertelor de servicii.

Pentru un business care se promovează prin YouDeal, acest lucru înseamnă că poate ajunge mai repede la clienții care caută serviciile sale. “Ne dorim să dăm înapoi comunității care ne-a ajutat să creștem, de aceea vrem să fim parteneri ai antreprenorilor locali și să îi ajutăm să își promoveze serviciile către publicul potrivit”, explică Vlad Nistor.

Cel mai mare avantaj pentru businessurile locale este faptul că pot avea acces ușor la o audiență locală. Peste 25.000 de utilizatori din Cluj vizitează lunar site-ul, în timp ce pe Facebook, comunitatea activă numără peste 79.000 de aprecieri.

În plus, feedbackul vorbește de la sine: 98% dintre cei care au descoperit orașul prin experiențe YouDeal le-ar recomanda unui prieten.

Cum funcționează YouDeal?

Spre deosebire de site-urile de reduceri, YouDeal folosește un algoritm inteligent prin care alege cele mai bune oferte pentru clienți.

În prezent, există peste 50 de oferte de activități și servicii de la parteneri locali - cabinete medicale, saloane de frumusețe, săli de fitness, restaurante, centre de aventură și mulți alții. Prețurile ofertelor sunt dinamice, fiind influențate de mai mulți factori - de exemplu, de cât de interesantă și calitativă este oferta pentru un utilizator, în funcție de preferințele acestuia.

Relansarea aduce o serie de beneficii pentru clienți, care pot fi recompensați în mai multe moduri pentru activitatea lor pe YouDeal. La fiecare experiență cumpărată, aceștia vor acumula puncte în contul personal, pe care le vor putea preschimba apoi în servicii.

5% înapoi în în buzunarul clientului

Pentru ca utilizatorii să aibă cât mai multe informații relevante despre ofertele YouDeal, cei care completează o recenzie pentru experiențele încercate vor primi înapoi 2% din valoarea acestora, în semn de mulțumire. În plus, toți cei care plătesc cu cardul primesc un bonus de 3% în puncte YouDeal.

Nu în ultimul rând, atât cei care recomandă site-ul prietenilor, cât și cei care își fac cont pe baza codului de recomandare vor primi automat câte 5, respectiv 10 puncte YouDeal (1 punct = 1 leu).

Dacă până acum ofertele erau active doar în limita unei perioade de 30 de zile, pe noul site ofertele sunt permanente, fiind reînnoite anual. Din momentul achiziționării, utilizatorii au la dispoziție 14 zile pentru a încerca experiența aleasă.

Planuri de viitor

Echipa YouDeal are în plan creșterea numărului de parteneriate cu afacerile locale. Pe viitor, își propun să dezvolte oferta de experiențe în mod continuu, ajungând la 200 de experiențe până la finalul acestui an și 1000 de experiențe până în 2018. “Plănuim să avem 1000 de experiențe până la finalul anului 2018. Vrem să-i determinăm pe clujeni să facă totul de pe propriul ‘bucket list’ ”, a mai spus Vlad Nistor, Fondator YouDeal.

Deși mai mulți investitori și-au exprimat până acum interesul pentru companie, YouDeal rămâne în continuare o companie cu acționar unic. Managementul companiei nu exclude posibilitatea unui parteneriat de investiții, însă acesta va avea loc doar cu un partener care împărtășește viziunea brandului YouDeal.

Site-ul YouDeal a fost lansat în anul 2011, cu scopul de a oferi experiențe autentice locale celor care își doresc să iasă din cotidian fără să-și golească buzunarele. Până în prezent, 240 de businessuri din Cluj și 46 din Timișoara s-au promovat prin YouDeal, iar vânzările totale au depășit cifra de 2 milioane de lei. Investiția totală în acest proiect se ridică la 100.000 de euro, acoperind investiția inițială și costurile de relansare.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri