• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

Miele așteaptă o creștere de 30% a vânzărilor în perioada Black Friday


Miele așteaptă o creștere de 30% a vânzărilor în perioada Black Friday
Miele se înscrie în cursa reducerilor și organizează campania de Black Friday în perioada 15-30 noiembrie.Reprezentanții companiei se așteaptă la o creștere de 30% a vânzărilor, comparativ cu rezultatele din Black Friday 2016.

Black Friday este o oportunitate, atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei care încă nu au luat contact cu produsele Miele să poată achiziționa electrocasnicele premium pe care și le doresc la cele mai bune prețuri din an. Având în vedere rezultatele de anul trecut, ne-am pregătit pentru Black Friday 2017 cu cea mai bună selecție de produse incluse, până acum, într-o campanie de discounturi,” declară Loredana Butnaru, Director Miele România.

Miele anunță reduceri de 30%

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium.Compania, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România.

Miele așteaptă creșteri semnificative ale vânzărilor

Cifra de afaceri a companiei în anul 2016/17 a crescut la aproximativ 3,93 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 19.500 de persoane, cu 10.900 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri