• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Lidl deschide cel de-al patrulea magazin în Suceava


Lidl deschide cel de-al patrulea magazin în Suceava
Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Suceava, în data de 14 decembrie. Noua unitate va fi situată pe Strada Zamcei, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Cel de-al patrulea magazin Lidl din Suceava a fost construit pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului. Acesta este realizat conform celor mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, iar în cadrul procesului de execuție au fost folosite soluții și tehnologii moderne.

Noul magazin Lidl va avea o suprafață de 1187 m2 și aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare al magazinului va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri