• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Lidl construieşte cel de-al 5-lea centru logistic din România


Lidl construieşte cel de-al 5-lea centru logistic din România
Compania Lidl continuă investiţiile în România şi construieşte la Roman cel de-al 5-lea centru logistic.

Depozitul va fi construit în colaborare cu o firmă românească şi va asigura aprovizionarea reţelei de magazine Lidl din zona Moldovei, fiind un punct logistic extrem de important pentru eficientizarea procesului de distribuţie în zona de est a ţării. Depozitul va avea o suprafaţă construită totală de 44.960,00 mp, pe o suprafaţă a terenului de 132.000 mp şi va deservi 50 de magazine Lidl din zona de est a ţării.

"Depozitul de la Roman, ca de-altfel toate clădirile noastre noi, este gândit să fie o clădire sustenabilă, începând cu alegerea amplasării, ce permite eficientizarea logisticii, până la tehnologiile care vor fi folosite în timpul construcţiei şi la cele care vor fi implementate în activităţile de zi cu zi, odată ce va deveni funcţional", a declarat Frank Wagner, preşedintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Deschiderea noului centru logistic va genera peste 200 de noi locuri de muncă, pentru toate nivelurile de pregătire profesională - de la persoane cu studii superioare, în zona administrativă, până la personal necalificat, în zona operativă.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri