• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

ECCO a deschis primul magazin din Galaţi


ECCO a deschis primul magazin din Galaţi
Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a deschis primul său magazin din Galaţi şi cel de al 24-lea din reţeaua naţională.

Noul magazin ECCO este situat în Shopping City Galaţi. Cu o investiţie de 100.000 euro, noul magazin ECCO din Galaţi are o suprafaţă de aproximativ 121 metri pătraţi.

ECCO a deschis 23 de magazine în România

Putem deschide magazine doar în oraşele mari din România, iar un magazin fizic ne ajută să avem şi vânzări online mai mari. Astfel sperăm să ne creştem cota de piaţă în zona Brăila – Galaţi, oferind clienţilor noştri cea mai confortabilă încălţăminte şi cele mai confortabile servicii”, spune Victor Tighinean – General Manager ECCO pentru România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia.

Brandul ECCO încheie anul 2017 cu deschiderea unui nou magazin în Galaţi, care se adaugă celor 23 de magazine fizice din cele mai importante oraşe ale ţării, unsprezece dintre ele fiind localizate în Bucureşti, trei în Cluj-Napoca, două în Constanţa, două în Iaşi, două în Braşov şi câte unul în Timişoara, Sibiu şi Piteşti. La acestea se adaugă şi un magazin online.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri