• EUR 4.6551 RON
  • USD 3.9650 RON
  • POUND 5.2461 RON
Bucuresti
o

Cristian Covaciu este Antreprenorul anului


Cristian Covaciu este Antreprenorul anului
Cristian Covaciu, fondatorul companiei IPEC, a fost desemnat castigatorul competitiei EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2016. Antreprenorul a concurat pentru marele titlu alaturi de alti 49 de lideri de business si va reprezenta Romania in finala mondiala EY World Entrepreneur Of The Year, de la Monte Carlo, din iunie 2017.

IPEC este unul dintre cei mai mari jucatori din lume in domeniul produselor de menaj si portelan superior. Compania condusa de Cristian Covaciu detine una dintre cele mai avansate tehnologii de productie din domeniu. In prezent, are un venit anual de peste 22 milioane euro, 800 de angajati si 250 de roboti industriali. Cu aproximativ 40 de milioane de piese fabricate anual, IPEC este o companie care livreaza la nivel global, din Japonia pana in SUA.

 

De asemenea, Daniel Dines, CEO UiPath, a primit titlul Emerging Entrepreneur Of The Year, iar Angela Achitei, presedintele Fundatiei „Alaturi de voi” Romania, a primit titlul Social Entrepreneur Of The Year.

 

 

Cei 50 de participanti la EY Entrepreneur Of The Year Romania sunt antreprenori pentru care inovatia nu este o realitate indepartata, ci un focus strategic. Sunt lideri in sectoarele lor de activitate, integrand tehnologii de ultima generatie sau sunt lideri in piete noi, create prin inovatie tehnologica. In ziua de azi, cand volatilitatea este mai mare ca niciodata, antreprenorii sunt cei care continua sa creeze valoare si sa ramana la fel de increzatori in echipa, afacere si viitor,” a spus Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri