• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

PeliFilip a asistat Digi N.V. Communications la contractarea unui credit în valoare de 200 milioane euro


PeliFilip a asistat Digi N.V. Communications la contractarea unui credit în valoare de 200 milioane euro
PeliFilip a acordat asistență Digi Communications N.V. („Digi”) și filialei acesteia din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft. („Digi HU”), cu privire la contractarea a două facilități de credit pe termen scurt în valoare de 200 milioane de euro.

Una dintre facilităţi, în valoare de 140 milioane euro, va fi utilizată în vederea finanţării achiziţiei de către Digi HU a unui pachet de acțiuni ce reprezintă 99,998395% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., conform contractului de vânzare-cumpărare încheiat la data de 21 iulie 2017 cu societățile Ilford Holding Kft. și Invitel Technocom Tavkozlesi Kft., acționând în calitate de vânzători. Cealaltă facilitate, în valoare de 60 milioane de euro, va fi utilizată de către Digi în scopuri generale corporative. Împrumutul are o maturitate de 12 luni, cu posibilitate de extindere pentru o perioadă suplimentară de până la 12 luni.

 

Digi este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună și de lungă durată. Acest proiect a fost o continuare naturală a proiectului în care am asistat echipa Digi în legătură cu achiziția din Ungaria – mai întâi ne-am asigurat că avem ce cumpăra, acum asigurăm și finanțarea pe termen scurt. Le mulțumim pe această cale pentru încrederea acordată și ne declarăm mândri de această colaborare continuă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip.

 

Echipa PeliFilip care a asistat Digi în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip, alături de Mirona Apostu, avocat senior, și de Andreea Banică, avocat colaborator. PeliFilip are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe, desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri