• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

UPS investește în 125 de camioane electrice Tesla


UPS investește în 125 de camioane electrice Tesla
UPS, companie care deține una dintre cele mai puternice flote de mașini comerciale din lume, a plasat o precomandă pentru 125 de cap-tractoare complet electrice Tesla Semi.

Noile vehicule de transport intră în flota UPS de autovehicule cu combustibil alternativ și tehnologie avansată, care include camioane și cap-tractoare propulsate electric, cu gaze naturale, propan și alți combustibili netradiționali.

De peste un secol, UPS a testat și implementat, în premieră la nivel de industrie, noi tehnologii pentru eficientizarea flotelor. Așteptăm cu nerăbdare să ne extindem angajamentul de a excela cu Tesla. Aceste camioane electrice revoluționare vor reprezenta începutul unei noi ere în îmbunătățirea siguranței, reducerea impactului asupra mediului și reducerea costurilor totale de proprietate ", a declarat Juan Perez, directorul departamentului de tehnologia informației și inginerie.

Tesla estimează că va da startul producției vehiculelor în 2019, iar UPS va fi printre primele companii care vor pune în uz vehiculele. Precomanda plasată de UPS pentru autovehiculele Tesla face parte din angajamentul general al companiei de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră (GHG) în cadrul operațiunilor la sol, la nivel global, cu 12%, până în 2025, obiectiv asumat utilizând o metodologie aprobată de inițiativa Science Based Targets.

Compania operează una dintre cele mai mari flote private de vehicule cu combustibil alternativ și tehnologii avansate din SUA, mai mult de 8.500 de vehicule în întreaga lume. Flota include autovehicule electrice, electrice hibride, hidraulice hibride, alimentate cu etanol, gaz natural comprimat (CNG), gaz natural lichefiat (GNL), propan și gaz natural regenerabil (RNG)/biometan.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri