• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

TeraPlast continuă investițiile și achiziționează încă 7% din Depaco


TeraPlast continuă investițiile și achiziționează încă 7% din Depaco
Grupul TeraPlast, procesator de PVC şi producător de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor, îşi majorează participaţia la Depaco cu încă 7%, astfel putând dobândi controlul asupra companiei.

"Consiliul de Administraţie al societăţii TeraPlast informează acţionarii şi potenţialii investitori cu privire la faptul că TeraPlast a încheiat un contract de vânzare-cumpărare de părţi sociale cu Dragoş Irimescu pentru achiziţia unui pachet de 7% din capitalul social al Depaco. Achiziţia acestui pachet vine după ce, tot în 2017, grupul a încheiat acorduri pentru achiziţionarea unei participaţii de 60% în Depaco, al doilea jucător de pe piaţa de ţiglă metalică, prin brandul Wetterbest", se arată într-un comunicat.

Achiziţia pachetului de părţi sociale este condiţionată de obţinerea avizului favorabil din partea Consiliului Concurenţei cu privire la dobândirea controlului ce va fi exercitat de către TeraPlast asupra Depaco.

Business-ul Depaco a înregistrat o creştere peste 45%, în primele nouă luni din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2016.

Grupul TeraPlast rulează o cifră de afaceri anuală de peste 400 de milioane de lei. Începând din 2 iulie 2008 cea mai mare companie din Grup - TeraPlast este listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRP.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri