• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Litens Automotive Group a deschis o fabrică în județul Timiș


Litens Automotive Group a deschis o fabrică în județul Timiș
Litens Automotive Group a deschis o fabrică de piese auto, în parcul industrial din localitatea Giarmata, aflată lângă Timişoara.

Unitatea are o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi.

Este cea de-a doua fabrică din Europa a companieia canadiană, firma urmând să angajeze 250 de persoane până în anul 2019.

Mai mult, reprezentanții Litens Automotive Group au anunțat că două linii de producţie funcţionale în Germania şi Canada vor fi transferate la fabrica din Giarmata. Astfel, lângă Timişoara vor fi produse, în timp, piese auto destinate marilor companii producătoare de autovehicule.

 

Suntem încântaţi de noua noastră locaţie, care este plasată strategic, creşte capacitatea de producţie pentru piaţa europeană şi ne permite să îmbunătăţim suportul acordat clienţilor. Aşteptăm cu interes să dezvoltăm relaţii cu noi furnizori. (…) În ultimii ani a apărut o reorientare a clienţilor noştri către piaţa europeană. La fel este şi în cazul nostru, ne-am adaptat şi am reorientat activitatea dinspre Canada spre Europa şi de aici spre Europa de Est. Am ales să delocalizăm producţia pentru a fi alături de clienţii noştri. După ce am analizat situaţia de pe piaţă, am descoperit că aici este o bază bună educaţională", a declarat Chef Exeutive Officer al Litens, Paul Robinson.

Fondată în 1979 în Canada, Litens Automotive Group este lider la nivel global în domeniul tehnologiilor de transmitere a puterii. Cu peste 2.000 de angajaţi în întreaga lume, Litens furnizează soluţii şi tehnologii pentru sisteme de gestionare a transmisiei pe curea, sisteme de propulsie hibridă, sisteme de gestionare a temperaturii şi gestionare a vibraţiilor torsionale.

Pe lângă noua fabrică din România, Litens activează în Canada, Germania, Brazilia, China, Japonia, India, Anglia, Franţa, Italia şi Coreea de Sud.

Foto:Litens.com


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri