• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Investiție de un milion de euro. World Class România va deschide un nou club în București Mall


Investiție de un milion de euro. World Class România va deschide un nou club în București Mall
World Class România își continuă strategia de expansiune și va deschide un nou club în zona de sud-est a Capitalei, în București Mall. Acest club va fi cel de-al 23-lea centru din București și al 31-lea din țară.

Cu o investiție de un milion de euro, lansarea World Class în București Mall este programată pentru primul trimestru al anului 2018. Locația cu numărul 31 din reţea va beneficia de 1.400 de metri pătrați și va aduce mai aproape de cei care locuiesc în zonă toate facilitățile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și a deveni mai activi, mai des.

 

Clubul va fi integrat în categoria Bronze, ceea ce le oferă membrilor șansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar și de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viață activ.

 

Suntem mândri să anunțăm faptul că în primul trimestru al anului 2018 vom deschide un nou club într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, în București Mall - cel de-al 23-lea centru de sănătate și fitness din București și al 31-lea din țară. Am ales această locație datorită poziționării pe care o are, deschiderea fiind parte din strategia de dezvoltare a rețelei World Class în zone cheie, intens circulate. Ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii noștri și să îi inspirăm zi de zi să devină mai activi, mai des. Suntem încrezători că World Class București Mall va deveni în scurt timp noul lor loc preferat pentru antrenamente”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri