• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Cargo-Partner își stabilește hub-ul din Cluj într-un spațiu de 2.700 mp


Cargo-Partner își stabilește hub-ul din Cluj într-un spațiu de 2.700 mp
Furnizorul internațional de transport și soluții info-logistice austriac Cargo-partner, prezent pe piața din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Tranzacția a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esențial pentru extinderea operațiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriașului în identificarea spațiului potrivit și împreună cu proprietarul am reușit să construim o soluție competitivă și flexibilă”, a declarat Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency.

Cu o prezență în punctele strategice ale țării, respectiv București, Timișoara, Constanța, Iași, Sibiu și Cluj, Cargo-partner va extinde în 2018 spațiul din Cluj până la 4.000 de metri pătrați.

Luna Octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediții S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piața românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică și cross-docking și anume cel din Cluj Napoca. Am ales să extindem aria de produse pe care le oferim clienților noștri din aceasta zona a țării venind în întâmpinarea lor, ca întodeauna, cu servicii și soluții premium”,a menționat Cosmin Bradea, noul Managing Director al Cargo-partner România.

Parcul logistic și industrial TRC Park Cluj, dezvoltat de Transilvania Construcții, este un proiect modern, localizat în comuna Jucu din Cluj-Napoca. Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30,000 mp spații de depozitare la cele mai actuale și performante standarde de calitate în construcții și are în plan extinderea parcului cu peste 50,000 mp prin atragerea de noi chiriași, atât din sectorul de depozitare/distribuție, cât și din domeniul producției. Printre chiriașii acestui parc se regăsesc: DB Schenker, eMag, Purmo, Altex și AmbaFlex.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri