• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Zitec face recrutări în Brașov. Compania vrea să angajeze 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing


Zitec face recrutări în Brașov. Compania vrea să angajeze 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing
Zitec și-a inaugurat biroul din Brașov, iar cu această ocazie anunță extinderea echipei. Noul sediu Zitec are o suprafață de 155 mp și este situat la etajul 1 al Clădirii Neorama, unul dintre cele mai moderne spații arhitecturale din Brașov. Tranzacția a fost realizată prin intermediul iAdvise, companie de consultanță imobiliară din Brașov, lider pe segmentul comercial.

În cadrul biroului din Brașov activează în prezent o echipă formată din 6 persoane, inclusiv poziții cheie precum Business Performance Strategist sau Lead Software Developer. Pentru următorul an, compania și-a propus să continue procesul de recrutare și să angajeze 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing, pe toate nivelurile de experiență.

Candidaţii care doresc să aplice pentru pozițiile de entry-level trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză. Programatorii ce vizează job-uri de nivel mediu și senior au nevoie de minim 2 ani de experiență.

"Brașov e primul oraș din țară unde deschidem un birou permanent în plus față de cel din București și continuăm astfel să mărim echipa Zitec, care include în acest moment peste 160 de colegi. În Brașov vom căuta atât programatori, QA, specialiști în Digital Marketing, cât și alte roluri importante pentru noi. Nu va exista o diferență față de structura din București”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO și Fondator Zitec.

În plus, colegii din Brașov și București au libertatea de a lucra oricând în oricare dintre cele două birouri, în funcție de nevoile acestora.

Brașov e primul oraș din provincie în care Zitec deschide un birou permanent

Odată cu inaugurarea biroului din clădirea Neorama, introducem și un concept nou: FlexiCity. Dacă până acum colegii puteau să aibă un program flexibil în ceea ce privește orele de lucru, zilele de lucru sau lucrul de acasă, acum introducem și opțiunea FlexiCity: colegii vor putea opta să lucreze fie din biroul din București, fie din cel din Brașov, atât timp cât activitatea din echipele lor nu este afectată”, a adăugat Lăpuşan.

Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri