• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Tranzacția prin care Maatschappij Damen preia Daewoo Mangalia a fost avizată de Consiliul Concurenței


Tranzacția prin care Maatschappij Damen preia Daewoo Mangalia a fost avizată de Consiliul Concurenței
Tranzacția prin care prin care BV Holding Maatschappij Damen din Olanda preia Daewoo Mangalia Heavy Industries SA şi Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL a primit aviz pozitiv din partea Consiliului Concurenței.

Instituția a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

"Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia", se spune într-un comunicat.

BV Holding Maatschappij Damen furnizează servicii de management filialelor din Grupul Damen. Grupul Damen activează la nivel internaţional în domeniul în construcţiei, întreţinerii şi reparării navelor.

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA desfăşoară în principal activităţi de construcţie, reparaţie şi conversie de nave. Daewoo Mangalia Heavy Industries SA deţine, la rândul său, 100% din capitalul social al societăţii Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL, a cărei activitate constă, în principal, în punerea la dispoziţie către Daewoo Mangalia a forţei de muncă pentru şantier.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri