• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Producția Symmetrica Tech merge la export. Fabrica recrutează pentru a face față comenzilor


Producția Symmetrica Tech merge la export. Fabrica recrutează pentru a face față comenzilor
Cea mai mare parte din producția Symmetrica Tech , cea mai nouă fabrică a companiei Symmetrica, merge la export.

Pentru a face față comenzilor primite de la clienți, fabrica de la Verești continuă recrutările și țintește un număr de 160 angajați. Viitorii angajați se vor alătura echipei de 100 de oameni care lucrează în domeniul prelucrării de metale.

Potrivit reprezentanţilor companiei, oportunitățile de angajare se adresează atât personalului specializat într-o anumită meserie, cât și specialiștilor cu studii de profil. Astfel, potențialii candidați pot alege dintre următoarele poziții deschise: sudor, lăcătuș mecanic montaj, vopsitor, maistru sudor, controlor calitate sudură, inginer tehnolog-normator, inginer proiectant mecanic.

Cererea tot mai mare pentru produsele din domeniul prelucrării de metale reprezintă o provocare constantă de a găsi resursele necesare prin care să putem onora comenzile primite. În acest sens, nevoia de resursă umană este continuă în cadrul fabricii de la Verești. Fie că vorbim de angajați pe meserii specifice precum sudor, sau de specialiști cu studii superioare în domeniul ingineriei, doritorii pot opta pentru una dintre pozițiile deschise în cadrul companiei noastre. Pe lângă oferta salarială, oferim programe de pregătire și training angajaților noștri, astfel încât aceștia să fie la curent cu noutățile tehnologice în domeniu”, a adăugat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.

Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica

Finalizată la sfârșitul anului 2016, Symmetrica Tech este cea mai mare investiție de tip greenfield din portofoliul companiei, investiție cu o valoare de 13 mil. Euro. Amplasată în localitatea Verești, județul Suceava, fabrica de metale dispune de două hale de producție. Hala de producție principală se întinde pe o suprafață de 5.500 mp, fiind împărțită pe departamente de proiectare, procesare și prelucrare metal, precum și vopsitorie, sablare, sudură. O a doua hală de producție vine în completarea celei dintâi, cu o suprafață de 4.600 mp, și va fi finalizată la începutul anului viitor.

Symmetrica are o experiență de peste 15 ani în prelucrarea metalelor, timp în care am proiectat și executat trei generații de linii de producție pentru prefabricate mici, dar și prelucrări mecanice și componente pentru mașini și utilaje. Capacitatea noastră de producție a devenit, însă, limitată de la un punct în contextul în care cererea pe acest segment a continuat să crească. În plus, spațiul în care funcționam devenise prea mic pentru posibilitățile de dezvoltare apărute între timp. Pe acest fond, investiția în construcția unei fabricii de metale a venit ca un pas firesc, fapt pentru care am optat pentru o investiție tip greenfield, de la zero, cu utilaje de ultimă generație”, a explicat Sebastian Bobu.

Producția fabricii vizează operațiuni complexe de prelucrare a metalelor necesare producerii de piese și componente pentru mașini, utilaje, linii de producție din orice ramură de activitate. Symmetrica Tech a fost dotată cu echipamente de prelucrare de ultimă generație produse de lideri mondiali în domeniu și derulează operațiuni certificate la standarde înalte de calitate. Comenzile primite până în prezent de Symmetrica Tech au venit atât de la clienți externi, din țări precum Olanda (piese și subansamble mecanice), Danemarca (confecții metalice), Italia (echipamente industriale), Franța (echipamente industriale), cât și de la clienți din România. În jur de 90% din aceste comenzi au mers către export odată cu începerea producției de la debutul anului 2017.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri