• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

PREMIERĂ: Industrial Access aduce în România prima nacelă JLG 1850SJ din Europa de Est, cu o înălțime de lucru de peste 58 metri


PREMIERĂ: Industrial Access aduce în România prima nacelă JLG 1850SJ din Europa de Est, cu o înălțime de lucru de peste 58 metri
Compania Industrial Access, furnizor premium de servicii de închiriere pentru echipamente de construcții din Europa de Sud-Est, aduce în România cea mai înaltă nacelă autopropulsată cu braț telescopic din lume, 1850 SJ, produsă de JLG Industries, liderul global în domeniul fabricării platformelor de lucru la înălțime.

Prima nacelă 1850 SJ care ajunge în Europa de Est lucrează deja în prima sa „misiune”, în România. Utilajul oferă aproape 85.000 de metri cubi spațiu posibil de lucru și are o înălțime de 58,56 de metri, echivalentul unei clădiri cu 19 etaje.

În toți cei 12 ani de existență, Industrial Access a fost în mod constant deschizător de drumuri pe piața serviciilor de închiriere de echipamente de construcții din România și nu numai. Încheiem anul 2017 cu un nou pas care contribuie la dezvoltarea pieței la nivel național și regional, prin achiziția nacelei 1850 SJ, reper al inovației în industrii precum cea de construcții, de întreținere a construcțiilor de mari dimensiuni, divertisment, șantiere navale ș.a.m.d.”, declară Ștefan Ponea, director general Industrial Access.

Prețul utilajului depășește 350.000 de euro și reprezintă încă o dovadă a angajamentului în fața clienților, în efortul nostru de a le oferi acestora soluții sigure și eficiente pentru acces și lucru la înălțime”, mai spune Ștefan Ponea.

Cea mai recentă inovație în domeniul utilajelor de lucru la înălțime oferă mai multe aplicații posibile la înălțimi fără precedent în industria construcțiilor, care le permit operatorilor siguranță, eficiență și productivitate mărite.

JLG 1850SJ pune la dispoziție o capacitate maximă de 450 kg, datorită căreia pot fi transferate la punctul de lucru mai multe persoane, materiale și echipamente fata de modelele precedente. Cea mai înaltă nacelă autopropulsată din lume se extinde de la sol la înălțimea maximă în mai puțin de cinci minute.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri