• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

LafargeHolcim anunță schimbarea structurii manageriale


LafargeHolcim anunță schimbarea structurii manageriale
LafargeHolcim a decis o schimbare de stategie. Astfel, producătorul de ciment a stabilit reducerea numărului de membri ai comitetului său executiv, precum şi modificarea structurii manageriale. Prin această măsură se are în vedere responsabilizarea diviziile din fiecare ţară pentru rezultatele lor.

"Principalele 30 de organizaţii de ţară vor raporta direct comitetului executiv, iar funcţiile de global business vor fi regrupate sub o conducere unică. Ca urmare a acestor modificări, comitetul executiv va fi redus la nouă membri",se arată într-un comunicat de presă al grupului.

Schimbările devin effective de la 1 ianuarie 2018. Tot în cursul lunii viitoare, noul director financiar, Geraldine Picaud, se va alătura grupului. LafargeHolcim, companie creată în 2015 în urma fuziunii dintre grupul francez Lafarge şi cel elveţian Holcim, este prezentă şi pe piaţa din România.

Holcim a intrat pe piaţa locală în anul 1997, iar în prezent deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare la Turda, 19 staţii ecologice de betoane, cinci staţii de agregate şi un terminal de ciment în Bucureşti. Compania are aproximativ 1.100 de angajaţi.

Tot în România, Lafarge produce, de peste 15 ani, materiale de construcţii şi activează în sectorul de ciment, agregate şi betoane cu 40 de amplasamente industriale, unde operează peste 1.000 de angajaţi sau colaboratori.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri