• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Cristian Bușu a fost reales președinte al Consiliului de Administrație al Electrica


Cristian Bușu a fost reales președinte al Consiliului de Administrație al Electrica
Cristian Bușu a fost reales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA.

Consiliul de Administraţie al Electrica SA este compus din şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Bușu, Doina Dascălu, Gicu Iorga, Bogdan Iliescu, Willem Schoeber și Pedro Mielgo Alvarez.

Le mulțumesc colegilor din Consiliul de Administraţie pentru votul de încredere acordat. Împreună, prin experiența și profesionalismul lor, alături de managementul Electrica, vom continua implementarea măsurilor de eficientizare, precum și a celor mai bune practici de guvernanță corporativă. Electrica este o companie stabilă din toate punctele de vedere, care își respectă angajamentele asumate, ȋntre care, în principal, acelea de a crea valoare pe termen lung pentru acționari prin distribuția și furnizarea de energie electrică și de a asigura servicii la standarde excepționale pentru clienți”, a declarat Cristian Bușu, președintele Consiliului de Administraţie al Electrica SA.

Cristian Bușu este conferențiar universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București. Începând din aprilie 2017, ocupă funcția de vicepreședinte SIF Oltenia, unde, din 2013, este și membru în Consiliul de Administrație. În perioada noiembrie 2015 - ianuarie 2017, Cristian Bușu a ȋndeplinit funcția de Secretar de Stat în Ministerul Energiei. În trecut, a ocupat funcţia de director la sucursala centrală Marfin Bank Bucureşti.

În perioada 2009-2013, Cristian Bușu a fost director economic în cadrul Fondului Proprietatea şi membru în Comitetul Reprezentanţilor. Anterior a ocupat, timp de patru ani, funcția de consilier economic în cadrul Departamentului Economic al Guvernului României. Între anii 2000-2005, a lucrat pentru Prudential Financial, New York, ca planificator financiar/broker. Din septembrie 2014, Cristian Bușu este membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA.

Asigurarea continuității la nivelul Consiliului de Administrație, respectiv realegerea domnului Cristian Bușu ca președinte, creează premisele continuării proiectelor strategice de transformare demarate și reprezintă un atu important pentru companie, mai ales în situația actuală, în care piața de energie trece printr-o serie de transformări complexe”, a menționat Cătălin Stancu, Director General Electrica SA.

Foto:Pixabay.com


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri