• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Class IT devine Startech Team si va angaja 50 de noi specialisti IT


Class IT devine Startech Team si va angaja 50 de noi specialisti IT
Class IT Outsourcing Class IT Hardware se unesc sub un singur brand, Startech Team, la 15 ani de la infiintare. Schimbarea vizeaza extinderea pe piata integratorilor de solutii IT si are loc pe fondul introducerii de noi solutii in portofoliu, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei.

Startech Team inseamna mai mult decat servicii de suport IT. Inseamna analiza a afacerilor clientilor si integrarea de solutii pentru afaceri mai performante. Anul acesta aniversam 15 ani de activitate si am decis sa adaugam in portofoliu noi solutii IT inovatoare, menite sa creasca performata companiilor. Vom continua investitiile in divizia de management IT, prin solutiile Optimum Desk si in divizia de protectie a afacerilor, prin solutiile Optimum Center. De asemenea, vom investi major si in divizia de analiza de business si inovatie”, spune Bogdan Tudor, CEO Startech Team.

 

Toate aceste imbunatatiri determina o mai buna segmentare a diviziilor companiei si deschid peste 50 de pozitii pentru noi specialisti IT, cu diferite nivele de competente. In prezent, Startech Team are 150 de angajati. „Din 2017, vorbim de trei tipuri de companii carora ne adresam cu servicii si solutii IT: companii antreprenoriale, companii medii si companii mari. Pentru fiecare categorie de clienti am definit si oferim un portofoliu particular de servicii si solutii, adaptat nevoilor lor”, mai spune Bogdan Tudor.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri