• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

ALD Automotive se extinde pe piața din provincie. Compania deschide reprezentanțe în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara


ALD Automotive se extinde pe piața din provincie. Compania deschide reprezentanțe în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara
ALD Automotive atacă piața din provincie. Companie deschide reprezentanțe regionale în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deservi clienții corporate și firmele mici și mijlocii, cu sedii în 24 de județe din țară.

Anunțăm extinderea acoperirii regionale în 24 de județe noi cu soluții de mobilitate și leasing operațional. Am început încă din iunie cu Moldova și am continuat cu Transilvania și Banat, datorită potențialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiș, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante; în Iași se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiție în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie. Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienților noștri, cât și IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înțeleagă beneficiile leasingului operațional, ne oferă oportunități de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite: Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Neamț, Bacău și Vrancea (reprezentant regional Moldova), Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș, Mureș, Bistrița Năsăud, Sibiu, Alba, Harghita și Covasna (reprezentant regional Transilvania) și Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj (reprezentant regional Banat).


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri