• EUR 4.5975 RON
  • USD 3.8945 RON
  • POUND 5.1203 RON
Bucuresti
o

Serviciu medical exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei


Serviciu medical exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei
Intermedicas, prima clinica din Romania specializata in servicii de second opinion medical, lanseaza un program exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei.

“Am creat acest pachet special care anticipeaza nevoile expatilor si, in general, ale managementului de varf. Este vorba despre un program accesat de persoane foarte ocupate care nu au timp sa citeasca pagini intregi de conditii contractuale, persoane care pot avea o bariera lingvistica si care au nevoie de acces imediat la cei mai buni medici din Romania si din strainatate, medici ultraspecializati pe identificarea si tratarea unor cazuistici specifice”, declara Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

 

Portofoliul pentru managerii de varf include servicii precum Personal Health Assistant (PHA), Second Opinion medical – acces cu prioritate la medici de talie internationala, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie (parinti/bunici) precum si un program de maximizare a avantajelor pe care le ofera asigurarile de sanatate internationale sau abonamentele la clinici private din Romania. Prin acest program, management-ul de varf are acces 24/24 la cei mai buni medici romani, din Europa, din SUA si din Japonia; la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleza care ghideaza clientul de la semnalarea problemei pana la finalizarea acesteia, inclusiv in cazuri de spitalizare. De asemenea, se asigura sfaturi medicale telefonice si programari in regim de prioritate la medici de talie internationala.

 

Pe de alta parte, prin accesarea acestor servicii, companiile se degreveaza de birocratia in relatia cu asiguratorul sau cu furnizorul de servicii medicale si vor avea siguranta ca echipa de management stie exact care este cel mai bun medic pentru rezolvarea problemei de sanatate. De asemenea, asiguratorii au ca principal avantaj faptul ca se elimina costurile provenite din mai multe incercari de cautare a unui diagnostic corect pana la o solutionare finala a problemei medicale.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri