• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Rezidențiat cu probleme.S-a decis rescanarea grilelor pentru toți candidații din Capitală


Rezidențiat cu probleme.S-a decis rescanarea grilelor pentru toți candidații din Capitală
Exemenul de rezidențiat nu a fost lipsit de incidente. Ministerul Sănătății (MS) informează că, urmare a problemelor tehnice sesizate cu privire la scanarea grilelor de concurs la examenul de rezidențiat susținut în Centrul Universitar București, s-a decis de către Comisia centrală de organizare a examenului rescanarea grilelor pentru toți candidații din Capitală.

"Urmare a problemelor tehnice sesizate de Comisia locală de Rezidențiat București în timpul procedurii de scanare a grilelor de concurs, Comisia centrală a decis rescanarea tuturor grilelor pentru candidații din Centrul Universitar București. Ministrul Sănătății a fost informat în această după amiază de către coordonatorul de Rezidențiat, secretarul de stat Corina Pop despre situația creată și a solicitat recorectarea grilelor, transparent, astfel încât candidații să nu fie nedreptățiți",precizează reprezentanții MS.

De altfel, pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății s-au înregistrat, duminică, mai multe sesizări de la candidați la examenul de rezidențiat, în care aceștia acuzau faptul că la examenul de rezidențiat susținut în București s-au folosit grile tipărite greșit în procedura de corectare a lucrărilor, ceea ce rezultă în afectarea punctajului obținut de candidați. Unii dintre cei care au postat pe pagina ministerului au cerut recorectarea, pentru siguranță, a lucrărilor din întreaga țară.

Foto-Pixabay.com


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri