• EUR 4.6546 RON
  • USD 3.9306 RON
  • POUND 5.2287 RON
Bucuresti
o

Miscarea face bine: CEA MAI MARE ORA DE SPORT se muta la mare


Miscarea face bine: CEA MAI MARE ORA DE SPORT se muta la mare
Cea mai mare ora de sport din Romania, eveniment ce face parte din programul national “Miscarea face bine”, are loc sambata, intre intre orele 9.00 si 21.00, in statiunea Mamaia (Piateta Perla).

Actiunea reprezinta un mijloc inedit de promovare a litoralului romanesc si a sportului in masa. La „Cea mai mare ora de sport" din Mamaia vor avea loc demonstratii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zona cu biciclete stationare si una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti la nivel national si international.

 

Acest eveniment ajuns la cea de-a cincea editie demonstreaza ca marile companii au puterea sa schimbe mentalitati: din ce in ce mai multi oameni participa la „Cea mai mare ora de sport”, unii devenind la randul lor instructori intre timp. Accesul liber, apa si mancarea sanatoasa oferite participantilor in mod gratuit permit adoptarea sportului si in zone de public inaccesibile pana acum conventiilor de fitness ori competitiilor sportive. Programul si clasele sunt gandite pentru ca orice trecator sa poata face miscare, la nivelul si dupa preferintele personale. Avem grupuri de participanti care vin de la sute de kilometri distanta”, afirma Cristian Margarit, specialist in nutritie in cadrul Getfit.

 

Anul acesta, „Cea mai mare ora de sport" sarbatoreste cinci ani de la prima editie si reprezinta cel mai mare eveniment sportiv desfasurat sub umbrela campaniei „Miscarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sanatate „Miscarea face bine" au fost desfasurate si sustinute zeci de evenimente sportive, numarul acestora crescand de la an la an.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri