• EUR 4.6400 RON
  • USD 3.9322 RON
  • POUND 5.2076 RON
Bucuresti
o

Bugetarii mai primesc un cadou:Statul le ofera un voucher de vacanta in valoare de 1.450 lei


Bugetarii mai primesc un cadou:Statul le ofera un voucher de vacanta in valoare de 1.450 lei
Ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, a anuntat ca bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un singur voucher de vacanta, in valoare de 1.450 lei.

"Dupa cum apare si in programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra in vigoare voucherele de vacanta pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanta de urgenta. Voucherele de vacanta nu mai sunt abrogate pana la 31 decembrie 2017, cum erau initial, ci pana la 1 iulie. La ora actuala, in lege sunt trecute sase vouchere de vacanta, fiecare avand valoarea unui salariu minim pe economie. Noi vom modifica aceasta ordonanta care prevede sase vouchere si vom introduce un singur voucher, deoarece statul roman doar atat poate suporta. Un singur voucher, avand valoarea salariului minim pe economie, si anume 1.450 de lei", a spus seful de la Turism.

 

Acesta a precizat ca, dupa modificarile legislatiei actuale si introducerea noilor prevederi, urmeaza sa se discute cu reprezentantii Ministerului de Finante in vederea stabilirii procedurii de alocare - online sau standard, tipizata.

 

Voucherele vor putea fi folosite pe perioada unui an calendaristic.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri