• EUR 4.6573 RON
  • USD 3.8067 RON
  • POUND 5.2524 RON
Bucuresti
o
 

Prognoza meteo pentru luni și marți


Prognoza meteo pentru luni și marți
Meteorologii anunță că valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă în est, sud şi centru, în timp ce în restul teritoriului se vor menţine cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade.

Luni, în țară, valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă în est, sud şi centru, în timp ce în restul teritoriului se vor menţine cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade.

În ceea ce privește vremea în Capitală, valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, însă se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul variabil ziua, se va acoperi treptat în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 9 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. Mai ales dimineaţa şi în prima parte a nopţii vor fi condiţii de ceaţă.

În țară, valorile termice diune vor continua să scadă marți, însă în vest şi nord-vest vremea va fi în continuare caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice va fi mai mult acoperit şi trecător va ploua slab sau va burniţa pe spaţii restrânse în Oltenia şi Muntenia şi izolat în Dobrogea şi Moldova.

În Carpaţii Meridionali şi în jumătatea sudică a Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va avea izolat intensificări, iar pe crestele montane, în special ale masivelor sudice şi sud-vestice va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, uşor mai scăzute în nord-est, iar cele minime se vor situa între -6...-5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 5...6 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Foto-Pixabay.com


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri