• EUR 4.6551 RON
  • USD 3.9650 RON
  • POUND 5.2461 RON
Bucuresti
o

Fundatia Regina Maria lanseaza campania de strangere de fonduri pentru extinderea proiectului Policlinici Sociale


Fundatia Regina Maria lanseaza campania de strangere de fonduri pentru extinderea proiectului Policlinici Sociale
Fundatia Regina Maria organizeaza cea de-a doua editie a Galei Din Inima pentru Viitor, pe 11 octombrie, la Cercul Militar National, Sala de Marmura. Rolul evenimentului este, la fel ca si anul trecut, unul caritabil, sumele stranse din cadrul Galei fiind directionate catre Policlinicile Sociale, singurul proiect sustinut de o organizatie non-profit care ofera asistenta medicala integrata gratuita persoanelor fara asigurare medicala din Bucuresti.

Indemnul Reginei Maria a Romaniei “Astazi, mai mult ca oricand, trebuie sa fim statornici si sa cautam cu trainicie tot ce ne uneste si nu ceea ce ne dezbina,” a reprezentat sursa de inspiratie atat pentru proiectul Policlinicilor Sociale, cat si pentru parteneri si sustinatori, care ne-au acordat increderea lor.

 

A doua editie a Galei Fundatiei Regina Maria aduce impreuna, pentru prima data sub forma unui parteneriat unic in slujba unei cauze sociale, Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflati in nevoie. Aceste eforturi unite reprezinta un parteneriat de responsabiliate inedit intre doua companii private si o organizatie nonguvernamentala pentru o cauza buna, o dovada ca ne putem uni fortele pentru a face lucruri bune si frumoase, indiferent de profilul activitatii noastre. Impreuna oferim sanatate! Impreuna promovam dragostea, daruirea, unitatea, responsabilitatea, increderea, bucuria, respectul si exemplul personal.

 

“Aceasta deschidere de a fi impreuna in sprijinul unei cauze sociale va contribui cu siguranta la cladirea unei lumi mai bune. Suntem onorati sa avem alaturi parteneri de incredere mici si mari si invitam pe oricine sa ni se alature pentru a darui resurse si timp. Astfel ii ajutam pe cei aflati in mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de vointa lor, in afara sistemului public de asistenta”, afirma dr. Wargha Enayati, Presedinte Fundatia Regina Maria.

 

Evenimentul se bucura de sprijinul oferit de: Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, Groupama Asigurari, ING Asigurari, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Agricover, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, CGS Europe, Colliers International, Helpnet, KPMG, Ilex GSM, Mondelez, Pepsico, Pfizer, Porsche Group Romania, Raiffeisen Bank, Volksbank Leasing. Gazdele evenimentului, ce va avea loc la Cercul Militar National, Sala de Marmura, vor fi doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Ei vor avea alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasador Regatului Unit al Marii Britanii, Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Printesa Marina Sturdza, precum si alte personalitati si invitati surpriza.

 

„Acest eveniment de strangere de fonduri este foarte important pentru noi si speram sa obtinem suportul mediului de business si a societatii civile in eforturile noastre de a oferi asistenta medicala de calitate celor care au cea mai mare nevoie si pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui sa fie un lux. Oricine poate fi parte din acest proiect, fie printr-o donatie (http://united.fundatiareginamaria.ro/), fie prin implicarea in programele noastre de voluntariat”, explica reprezentantii fundatiei.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri