• EUR 4.6599 RON
  • USD 3.8182 RON
  • POUND 5.2494 RON
Bucuresti
o
 

Florin Jianu este președinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători


Florin Jianu este președinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători
Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), a fost ales preşedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători – JEUNE.

"Să fiu preşedintele de onoare al celei mai mari organizaţii de tineri antreprenori înseamnă recunoaşterea muncii mele din cadrul acestei echipe performante. Mă onorează faptul că am devenit primul preşedinte de onoare în istoria celor 25 de ani ai acestei organizaţii. Urez succes noii echipe executive în frunte cu preşedintele Andrea Gelfi, reprezentantul uneia dintre cele mai importante organizaţii europene de tineri antreprenori, Giovanni Confcomercio, Italia. Sunt convins că, sub conducerea acestuia, JEUNE se va dezvolta şi îşi va diversifica activităţile în domeniul tinerilor antreprenori. De asemenea, sunt impresionat de dimensiunea globală a organizaţiei noastre şi, în calitate de presedinte de onoare, voi susţine toate proiectele noastre şi voi fi parte a viziunii impuse de noul leadership", a spus Florin Jianu.

 

Florin Jianu este primul preşedinte de onoare în istoria celor 25 de ani ai JEUNE

Alegerea lui Florin Jianu în funcţia de preşedinte de onoare al JEUNE este o realizare importantă pentru România, atât în contextul dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, JEUNE reprezentând peste 1,6 milioane de antreprenori, cât şi prin raportarea la viitoarele politici europene care vor cuprinde elemente şi propuneri din partea unei organizaţii patronale din România. "Numirea Florin Jianu în funcţia de preşedinte de onoare al JEUNE reprezintă o premieră în istoria JEUNE, decizie luată ca urmare a rezultatelor deosebite obţinute pe parcursul mandatului de presedinte, din perioada 2012-2014", se precizează în comunicatul CNIPMMR.

Organizația reprezintă 1,6 milioane de antreprenori

JEUNE - Young Entrepreneurs Organization of the European Union a fost fondată în anul 1994 şi este alcătuită din 19 organizaţii care reprezintă interesele a peste 1,6 milioane de antreprenori. Organizaţia se axează pe promovarea spiritului antreprenorial, realizarea de iniţiative de lobby pentru programele dedicate tinerilor, organizarea de parteneriate cu instituţiile europene care vizează crearea unui dialog permanent pentru dezvoltarea politicilor şi programelor dedicate tinerilor antreprenori, implementarea unor proiecte care vizează mobilitatea tinerilor, asigurarea cooperării dintre mediul universitar şi cel de business, precum şi în facilitarea schimbului de bune practici dintre tinerii întreprinzători.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri