• EUR 4.6327 RON
  • USD 3.9431 RON
  • POUND 5.2626 RON
Bucuresti
o

Concurs PONS-ASEVI. Câștigă produse de curățenie pentru casa ta!


Concurs PONS-ASEVI. Câștigă produse de curățenie pentru casa ta!
Asevi și Ordinea Zilei te premiază cu produse de curățenie în valoare de 50 de lei.

Pentru a putea câștiga unul dintre premiile puse la bătaie de PONS-ASEVI trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  • Dă like paginii oficiale Asevi
  • Dă like și share paginii de concurs de pe Ordinea Zilei pe pagina ta de Facebook
  • Scrie în secțiunea comentarii răspunsul la întrebarea "Care este aroma ta preferată conținută de detergenții Asevi?"
  • Concursul începe astăzi, 4 octombrie, iar extragerea celor trei câștigători se face în data de 12 octombrie 2017.
  • Desemnarea câştigătorilor se face prin extragere computerizată.

 

La concurs pot participa doar persoanele cu rezidență în România. Premiile vor fi livrate direct de către producătorul Asevi, Pons RO Prodcom. Mult succes!

 

Află mai multe despre produsele PONS-ASEVI 

 

 

Detergentul Asevi Mio are o formulă concentrată și este conceput pentru a curăța orice fel de suprafață, atât în baie cât și în bucătărie sau în celelalte încăperi. Mirosul său unic este plăcut și de durată, reprezentând cele doua calități imbatabile pe care se bazează orice gospodină.

 

Detergenții obișnuiți au tendința să își piardă mirosul relativ devreme, însă nu e cazul Asevi Mio. Va personaliza elegant mirosul casei tale, iar tu vei fi întâmpinat/ă de prospețime zilnic, de câte ori ajungi acasă după o zi lunga. E chiar recomandat să folosești detergentul Asevi Mio pentru a îndepărta murdăria.

 

În ajutorul caselor curate și veșnic primitoare vine și noul detergent pentru pardoseli de la Pons, Asevi Portocală. Este conceput special pentru a-ți răsfața simțurile dar și pentru a-ți respecta cerințele legate de curățenie.

 

Pardoseala nepătată de detergent va străluci de curățenie, iar parfumul delicat al Asevi Portocală va persista timp îndelungat pentru ca tu să te bucuri de senzația de prospețime cât mai mult timp. O casă curată nu înseamnă un miros înțepător de înălbitor. Vrei să ajungi acasă și să te relaxezi, să-ți lași simțurile să danseze pe arome proaspete și fermecătoare? Explorează super puterea de curățare a Asevi Portocală și nu vei regreta. Pe lângă formula concentrată care se potrivește tuturor tipurilor de pardoseli, ai să descoperi și tehnologia inovatoare a parfumului Asevi, care asigură o aromă 100% durabilă casei tale.

 

Avem câștigătorii

 

În urma extragerii, au fost aleși cei doi câștigători ASEVI. Este vorba despre Frîncu Constanța și AdreEa Ro.

Cele două domne sunt rugate să ne trimită pe adersa de e-mail adresele la care vor să primească premiul . Pentru confirmarea premiului este nevoie și de un număr de telefon. Datele de contact le așteptăm până luni, 16 octombrie- ora 12.00.

 

Mulțumim! Vă așteptăm la următorul concurs care începe vineri, 13 octombrie.


Comentarii

Inscrie-te in newsletter pentru a primi cele mai noi stiri